Facegym – Purelift

FACEGYM - PURELIFT


Γυμναστική διάρκειας 10 λεπτών των μυών του προσώπου με άμεσα ορατά απότελέσματα

10 λεπτά ΑΡΚΟΥΝ για να δούμε από την πρώτη συνεδρία, τα άμεσα και καταπληκτικά αποτελέσματα, της ενεργοποίησης και εκγύμνασης των μυών του προσώπου μας.

Γυμναστική των μυών του προσώπου.
Ξεχάστε τα Botox.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

211 41 73 554

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το πρόσωπο μας αποτελείται απο δεκάδες χιλιάδες μικρές μυϊκές ίνες που με το πέρας του χρόνου χαλαρώνουν και το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του.

Η συσκευή PureLift Face ήρθε να αλλάξει τον τρόπο περιποίησης και ενδυνάμωσης του προσώπου μας. Με την μοναδική τεχνολογία που χρησιμοποιεί υψηλών και χαμηλών εντάσεων παλμού
όπου διαπερνά το δέρμα και το λίπος και φτάνει βαθιά στον μυ, γυμνάζουμε τους μυς του προσώπου μέσω της ηλεκτρομυοδιέγερσης(ems), σα να κάναμε γυμναστική,
επιτυγχάνοντας έτσι σύσφιξη επιδερμίδας, λείανση ρυτίδων κτλ.

Καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας αλλά και στο τέλος που γίνεται ένα τοπικό μασάζ στο πρόσωπο, χρησιμοποιείται κολλαγόνο, αλόη και άλλα έλαια για μια ολοκληρωμένη περιποίηση.

Τα αποτελέσματα από τη χρήση του Purelift Face είναι ορατά από την πρώτη στιγμή και εστιάζουν στη σύσφιξη επιδερμίδας,
στον βαθύ καθαρισμό πόρων και την ενυδάτωση ώστε να φαίνεστε πιο νέοι, πιο καθαροί και σφριγιλοί.

Μόλις κάνετε κι εσείς μια συνεδρία με το PureLift face αρκεί να κοιταχτείτε στον καθρέπτη και θα μας ξανάρθετε, όπως άλλωστε έχουν κάνει όσοι μας επισκέφθηκαν!

PureLift Face, η μοναδική EMS συσκευή εκγύμνασης του προσώπου με αποτελέσματα Lifting απότηνπρώτησυνεδρία


Το PureLift Face εφαρμόζεται σε καθαρό πρόσωπο (χωρίς μακιγιάζ, αντηλιακή κρέμα, κρέμες προσώπου με χρώμα κτλ)

Το PureLift Face ΔΕΝ εφαρμόζεται σε πρόσωπα με πληγές, εγκαύματα ηλιακά και κάθε είδους, σε ακμή με πληγές και φλεγμονή, σε άτομα με ενεργό καρκίνο και ιδιαίτερα καρκίνο του δέρματος, σε άτομα με ενεργά εμφυτεύματα( βηματοδότης) ,με επiληψία, ευρυαγγείες και κατά την περίοδο εγκυμοσύνης. Ενημερώστε μας για τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε.

Σε αισθητικές θεραπείες προσώπου Botox, Lifting,νήματα, ενέσιμες θεραπείες, υαλουρονικά και οποιαδήποτε άλλη επέμβαση και θεραπεία το PureLift Face εφαρμόζεται ύστερα από την πάροδο 2 εβδομάδων από αυτή.